ASTROLOG VLADIMIR OTKRIO KOJI ZNAK ĆE SE OBOGATITI DO 12. MAJA: Sprema im se nešto NEOČEKIVANO - da li ste TO VI?
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

ASTROLOGIJA

ASTROLOG VLADIMIR OTKRIO KOJI ZNAK ĆE SE OBOGATITI DO 12. MAJA: Sprema im se nešto NEOČEKIVANO - da li ste TO VI?

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 6. do 12. maja 2024. godine

Objavljeno:

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2024. godine donosi neočekivane obrte svim znacima horoskopa. Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio šta možemo da očekujemo.

"Ova nedelja je interesantna zbog toga što je mlad Mesec u znaku Bika. Faza mladog Meseca uvek simbolizuje nove početke i to treba maksimalno iskoristiti tokom naredne dve nedelje", rekao je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

"Ovnovi bi trebalo da povedu računa o glavi, to je bio aspekt i tokom prošle nedelje. Slobodni Ovnovi mogu da se baš zaljube u osobu koja je starija ili zrelija, koja je na neki način iskusnija. Preporučio bih im da tu osobu puste u svoj život. Kod zauzetih stoji velika šansa za trudnoću. Poslovni segment otvara vrata novim poslovnim saradnjama. Sam kraj nedelje donosi zaradu preko prijatelja.

Bikovi mogu da imaju problem sa donjim delom kičme. Oni su u periodu hedonizma, ali trebalo bi da se pozabave fizičkim aktivnostima. Kada je u pitanju emotivni segment, Bikovi u znaku i podznaku treba da budu lepi i da trepću jer su jednostavno interesantni suprotnom polu. Savet je da budu ono što jesu. Što se tiče zauzetih, partner je bio nervozan u prethodnom periodu. Ovo je nedelja u kojoj se to balansira. Biće dobrih vesti od strane partnera. Poslovni segment ukazuje na vrstu osamostaljenja Sjajna nedelja za sve Bikove koji se bave porodičnim poslovima.

Astrologija
Astrologijafoto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Blizanci bi trebalo da povedu računa o potencijalnim alergijama. Emotivni segment za slobodne Blizance ukazuje na dosta flertovanja i mogućnost da preko prijatelja upoznaju nekoga. Zauzeti imaju potrebu da završavaju dosta stvari ili da naprave plan kako će završiti ono što žele. Partner je malo nervozniji, a Blizanci će biti spremni na kompromis. U poslu ih čeka uspeh, ali pomoć prijatelja će im biti dragocena.

Rakovi mogu da imaju problem sa stomakom, uvek je tako kada imaju dosta obaveza. Slobodni mogu da upoznaju nekoga iz drugog mesta ili na kraćem putu. Zauzeti su u dobrom periodu, nema loših dešavanja, baviće se domom i porodicom. Odlična nedelja za kontakt sa ljudima na položaju, moći će mnogo toda da reše bez puno muke. Najviše će profitirati Rakovi koji rade sa strancima i inostranstvom.

Lavovi su zdravstveno dobro. Slobodni Lavovi će biti vrlo sažaljivi, trudiće se da nekome pomognu. Zauzeti Lavovi su dobro, baviće se nekretninama. Poslovni segment je dobar, stoji mogućnost da napreduju u poslu ili će dobiti vest da se nešto dobro pokrenulo. Svi Lavovi koji se bave nekretninama, mogu jako dobro da profitiraju.

Device može da muči psihosomatika. Super im je period za zaljubljivanje, ali čini se da će želeti da drže to za sebe. Zauzete će mnogo razmišljati o poslu, ali strastveni segment je naglašen. Poslovni segment je odličan ako je vezan za državne institucije, stižu dobre vesti iz većih organizacija. Moći će da budu u prvom planu. Ovo je odlična nedelja za dodatnu edukaciju.

Vage mogu da imaju problematični vratni deo kičme. Emotivni segment za slobodne je odličan za zaljubljivanje. Zauzete Vage se bave kućom i decom, ali budi se i strastveni segment. Poslovni segment je odličan za bilo kakvu vrstu investcija, dogovora, pregovora. Ovo je dobra mogućnost da zarade novac kroz sve što ljudi smatraju zabavom.

Horoskop
Horoskopfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpije mogu da imaju problem sa prolaznim glavoboljama. Slobodne mogu na nekom slavlju da upoznaju nekoga interesantnog. Kod zauzetih će partner imati sumnje, ali Škorpijama će to biti simpatično. Što se poslovnog segmenta tiče, baviće se mladim ljudima, nekretninama. Sve Škorpije koje imaju veze sa javnim poslom, imaće mnogo uspeha. Postojaće zavisni odnosi u poslovnom segmentu, pa će Škorpije morati da prave kompromise, ali ti kompromisi će ići u njihovu korist.

Strelčevima je zdravstveni segment dobar. Slobodni će upoznati nekoga na javnom mestu. Strelčevima koji imaju brak za sebe, ovo je odličan period za drugi brak ili upoznavanje drugog bračnog partnera. Što se tiče partnera, Strelčevi će biti dominantniji u odnosu na njih. Poslovni segment je odličan za novi početak, a sve što ide ka strancima je super prikazano i to bi trebalo maksimalno da iskoriste.

Jarčevi bi trebalo da povedu računa o ušima. U emotivnom segmentu je dosta naglašen aspekt hedonizma i strasti. Sledeća nedelja je bolja za ulazak u novu vezu, ali ove će biti dosta flertovanja. Zauzeti Jarčevi imaju potrebu za osamostaljenjem ili napredovanjem. Jarčevi koji rade u većoj orgnizaciji, krenuće da rade na nečemu važnom. Ovo je dobra nedelja za nove kontakte i poslovne prilike sa uspešnim ljudima.

Horoskop
Horoskopfoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vodolije su zdravstveno dobro. Slobodne Vodolije mogu da uđu u emotivnu priču sa nekim ko je već neko vreme prisutan u njihovom životu, dok zauzete Vodolije mogu da se odluče za zajednički život ili brak. Što se poslovnog segmenta tiče, definitivno žele promenu i dobiće je. Bitno poslovno partnerstvo može da im se ponudi u narednih desetak dana. Mogu da planiraju privatni posao, sve je to odlično prikazano.

Ribe mogu da imaju problem sa kičmom. Slobodne Ribe mogu da uđu u emotivnu vezu koja će biti tajna ili će iz nekog razloga morati da se sakrije. Zauzete će više razmišljati o poslu, putovanju i promeni mesta stanovanja. Poslovni segment je dosta dobar. Moći će da urade nešto što je jako dobro za njih", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/TV Prva/Mondo/T.V./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.